Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

16è Festival de Música Petit Format

Amb Depo Produccions i Eat Street
del 27 al 29 de juny
Hora: 19 h
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Oficina Jove
Amb Depo Produccions i Eat Street
Lloc: Jardins de la Biblioteca Can Sumarro
Gaudeix del festival més bonic de l'estiu als jardins de Can Sumarro. Bona música i millor ambient a un espai únic. Per gaudir d’artistes reconeguts i de propostes de caràcter emergent.

Dates: 27, 28 i 29 de juny de 2019
Hora: A partir de les 19 h
Lloc: Jardins de la Biblioteca Can Sumarro

- 27 de juny: Enric Montefusco, Ljubiliana& The Seawolf i Ramon Aragall

Enric Montefusco continua explorant els mecanisme de la cançó en el nou àlbum Diagonal. Gravat amb els instrumentistes que l’han acompanyat des de l’inici de la seva carrera com a solista. El segon assalt del que fou lider d’Standstill sublima la seva proposta sonora i ratifica el seu compromís literari des d’una insubornable consciència poètica i política.

Ljubina & The Seawolf és un quartet de músics de Barcelona que transiten pels camins més sorprenents , més lliures. Recentment ha sortit Libra, el nou treball del grup, un fresc free rock d’estructures canviants, elèctric, intens i temperamental.

Ramon Aragall. Les cançons del seu disc de debut Perfil (Discmedi, 2015) van descobrir-nos una faceta fins ara desconeguda del músic i compositor Ramon Aragall. Allà ja intuíem el que el seu nou treball, Kamikaze (Discmedi, 2018) deixa de manifest: ens trobem davant d’una de les veus més inconfusibles del pop que es fa a Catalunya actualment.

- 28 de juny:  Pau Vallvé, Espaldamaceta, Honolulu i Tittyshev

Pau Vallvé. Amb més de vint anys sobre els escenaris i de dues llargues gires presentant els anteriors treball, Vallvé torna per presentar el 16è disc titulat Life vest under your seat, el 5è signat sota el seu nom. Tot i el títol en anglès, età integrament cantat en català i, com ja és habitual, ha estat composat, interpretat, mesclat i produït pel mateix Vallvé. És un disc explosiu, elèctric alhora que introspectiu i emocional.

Espaldamaceta. José Juan González, ànima d'Espaldamaceta, torna després de dos anys de silenci amb un disc íntegrament en català. Millor que Mai és el setè disc en què, acompanyat per Gerard Joan (bateria, sampler i veus) i Oriol Maymó (baix, veus, sampler i sintetitzador), ha introduït cançons més curtes i concises que fugen dels tempos baixos i del caràcter trist a què ens tenia acostumats.

Honolulu. El duet musical que els Mevel han format en retrobar-se a Barcelona. Reunides en un primer disc homònim, les nou peces dibuixen un espai segur, confortable i càlid, reproduint a escala musical aquella antiga habitació compartida, aquella caixeta, i, de passada, permetent-nos el privilegi d'entrar-hi.

Tittyshev. La banda comença a gestar-se a finals del 2017 i al juliol de 2018 graven el primer EP, tota una declaració d'intencions. Quatre cançons amb tints d'indie-pop, shoegaze, amb parts més frenètiques i contundents.

- 29 de juny:  Los Hermanos Cubero, Lorena Álvarez, Pavvla i Raquel Lua
Los Hermanos Cubero. A Quique dibuja la tristeza, Los Hermanos Cubero presenta una música inspirada i dedicada a una persona que ja no la podrà escoltar, gravat en directe durant els últims dies de 2017 i que Enrique Cubero va començar a preparar tres mesos després de la prematura mort d’Olga, la seva dona, pensant només en endreçar les seves idees i el seu món.

Lorena Álvarez. Sota el nom de Colección de canciones sencillas, el projecte és el més intimista de l'artista fins a la data. Armada de la força vital de tot el que l'envolta, Lorena Álvarez ha extret la seva poesia de les experiències viscudes i ha fet servir aquesta poesia com a eix central del seu nou disc.

Pavvla. Secretly hoping you catch me looking és el segon disc de Pavvla, publicat a finals de 2018. El seu debut Creatures, la va posicionar com una de les noves propostes indie més importants del nostre país.

Raquel Lúa. Jove compositora barcelonina que presenta un projecte delicat i potent a la vegada, que neix des de la sensibilitat. La veu melismàtica i les lletres poètiques carregades de literatura són les que caracteritzen el seu estil, a més les seves harmonies et fan viatjar per l’arrel de cada gènere musical.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400